2020. 01. 14., Kedd, 10:31

Szép munka! Egyszerre két autót is lezúzott, meg se állt - Keresik a rendőrök

Kaposfőn sikerült a tökéletes manőver, mely során egyszerre két, az út mellett parkoló autót is sikerült összetörni, azonban az adatok hátrahagyása már nem ment.

Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és ismertlen típusú tehergépkocsival január 13-án 10 óra 15 perc és 10 óra 35 perc között Kaposfőn haladt a Kossuth Lajos utcában a 610-es számú út irányából Kisasszond irányába. A Kossuth Lajos utca 79. szám előtti útszakaszra érve nem tartott megfelelő oldaltávolságot az úttest menetirány szerinti jobb szélén szabályosan várakozó zöld és szürke színű járművek mellett és azok bal oldali visszapillantó tükrének, valamint bal oldalának ütközött. Az ismeretlen jármű vezetője a baleset helyszínéről adatai hátrahagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül elhajtott.

Ám nemcsak Kaposfőn, de Kaposváron a Sávháznál is történt hasonló. Ott ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és ismeretlen típusú gépkocsival közlekedett 2020. január 12-én 13 óra 00 perc és január 13-án 10 óra 15 perc között Kaposvár belterületén a Sávház utcában található lakótömb előtti útszakaszon. Az utcában kijelölt gyalogátkelőhely után nem tartott megfelelő oldaltávolságot járművével és nekiütközött a fenti helyen szabályosan várakozó fehér színű személygépkocsi oldalának. Az ismeretlen jármű vezetője a baleset helyszínéről adatai hátrahagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül elhajtott.

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik az eseményt látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval tudnak szolgálni. Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Szent Imre utca 12. szám alatt, vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: