2020. 01. 10., péntek, 13:19

Tilosban parkoltak, járókelőt is ütöttek - Részletek derültek ki a Plázánál történt verekedésről

Még szerdán támadt egy család öt tagja a Kaposvár Pláza biztonsági őreire, akiket golfütőkkel és egyéb fegyverekkel bántalmaztak. Most további részletek láttak napvilágot a kapos.hu jóvoltából. 

A Kaposvári Járási Ügyészség indítványozta annak az 5 fős családnak a letartóztatását, akik Kaposvár frekventált területén az élet kioltására alkalmas ütlegekkel támadtak biztonsági őrökre.A gyanúsítottak személygépkocsival érkeztek a kaposvári üzletközponthoz, ahol az autót egy sorompóval védett parkoló elé állították, ezzel akadályozva a lezárt részre való ki- és bejutást.

 

 

Az bevásárló központban biztonsági őrként szolgálatot teljesítő sértett felszólította a gyanúsítottakat, hogy álljanak el az útból, amely kapcsán szóváltás alakult ki közöttük. A gyanúsítottak végül odébb parkoltak, de ismét szitkozódni kezdtek, amikor egyikük az élet kioltására alkalmas golfütőt vett elő autójukból, amellyel a sértettekre támadt. Ezt látva a sértettek segítségére sietett egy járókelő is. Ekkor kapcsolódott a bántalmazásba a többi gyanúsított, akik a támadást gázsprayvel hárítani igyekvő egyik sértett védekezése ellenére a kezükben lévő golfütővel és botokkal, illetve ököllel is többször megütötték a sértetteket fejükön, alkarjaikon és felsőtestükön.

A gyanúsítottak cselekményüket akkor hagyták abba, amikor többen szóltak nekik, hogy értesítették a rendőrséget.

 

 

Az ügyészség a bizonyítás megnehezítésének és újabb szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekmény elkövetésének megakadályozása érdekében indítványozta valamennyi gyanúsított letartóztatását - írta meg a kapos.hu.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: