2020. 01. 09., csütörtök, 09:28

Elrejtettek egy Volkswagent Svédországban - Aki megtalálja, viheti

Egy gyönyörű új Passat vár gazdájára a rideg hegyek között.

Ötletes játékot indított a Volkswagen svéd kirendeltsége. A legújabb Passat modelljükről úgy tartják, hogy még a nehéz terepviszonyok közt sem hagyja cserben gazdáját, így a havas hegycsúcsok közül is simán el lehet vele gurulni. Ennek bemutatására most egy üvegkalitkában elrejtettek a svéd hegyek között egy új Passatot, és kijelentették, aki előbb megtalálja, viheti.

 

 

Persze azért nem olyan egyszerű megtalálni a járművet, hatalmas és nehezen megközelíthető területről van szó, ezért a következő időszakban a No Show Room játék keretei közt különböző feladványokat adnak majd, melyek jutalma egy-egy koordináta.

 

 

Ha viszont megvannak a számok, és az autó pontos rejtekhelye akkor se sétagalopp a megszerzése, hiszen a hírek szerint egy nagyon nehezen megközelíthető helyre rejtették az autót, amelyet csak gyalogszerrel lehet megközelíteni. A visszaúttal viszont a reklám szerint simán megbirkózik majd az autó, így az új tulajdonosának csak az odajutással kell törődnie, visszafelé már a nyereménye hozza.

 

 

Ötletes játék, Magyarországon hová rejtenétek egy nyereményautót? És meddig maradna ott?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: