2020. 01. 06., hétfő, 11:15

Kutyával, családdal és egyedül is lenyomhatjátok idén a KE Cross Run-t!

2020-ban is megrendezésre kerül a Kaposvári Egyetem versenye, a Cross Run a Pannon Lovasakadémián. Április 25-én negyedik alkalommal vághattok neki a terep akadályfutó versenynek, idén megint megrendezik a Dogs Crosst, sőt a családdal is nekivághattok a terepnek. 

Április 25-én szombaton 9 órakor veszi majd kezdetét az őrület a megszokott helyszínen, amire január második felétől már akár jelentkezhettek is. A versenyt szólóban vagy csapatban is teljesíthetitek kiválasztva a számotokra tökéletes távot. 

 

 

A 2020-as évben újdonságnak számít, hogy családok jelentkezését is várják, ami annyit tesz, hogy 2 fő 12-18 év közötti, illetve 2 fő 18 év feletti csapatot kialakítva tudtok startolni a 15-nél több akadály teljesítésű kategóriában. 

 

 

Idén is nevezhettek kedvencetekkel a kutyás akadályfutó versenyre, ami azon a bizonyos szombati napon délután 4 órától veszi kezdetét. A nagy érdeklődésre való tekintettel pedig a létszámot is megemelték, így 200-an tudnak majd ebben a kategóriában indulni áprilisban. 

 

További információt itt találtok!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: