2019. 12. 19., csütörtök, 14:13

Új edzésmódszert állandósított a Fitness Aréna - Bakai Levente jóvoltából itt a Spartanfitt!

Facebook oldalán jelentette be a hírt a személyi edző, hogy a Bánkuti Gabriella féle Spartanfitt edzésrendszer Somogy megyei képviselőjévé vált.

Ebből adódóan Leventével mostantól csoportos és egyéni órákon is gyakorolhatjátok a népszerű edzésrendszert a Fitness Aréna falai közt, így ha az újév margójára kipróbálnátok valami újat, bátran ajánlhatjuk segítségét.

 

Bánkuti Gabi és Bakai Levente

Mi az a Spartanfitt?

Eredetileg egy Finnországból származó edzésrendszer, melyet itthon Bánkuti Gabriella honosított, majd egyedi funkcionális edzésekkel, kettlebell gyakorlatokkal és saját testsúlyos edzésekkel egészített ki, amely legfőképp az állóképességünk és mentális felkészültségünket erősít. A kettlebell sport népszerűsége abban rejlik, hogy folyamatosan kihívások elé állítja a gyakorlóit és fejlődési lehetőséget biztosít számukra hosszabb távon. Érdekessége, hogy mindezt egyetlen eszköz biztosítja.

 

Leventénél nem csak edzeni, de tanulni is van lehetőség, hiszen aki szeretne Spartanfitt oktató lenni, az is fordulhat hozzá. A Bánkuti Gabi által létrehozott rendszernek egy része az edzőknek, edzőjelölteknek szól, többféle, 1-2 napos képzések vannak kifejezetten számukra. Ezek az edzők az egy éves felkészülésük alatt jöhetnek Leventéhez kettlebellezni, gyakorolni és átbeszélni a gyakorlatokat a sikeres vizsgájuk érdekében. 

A Fitness Aréna jelenleg hétfőn, szerdán és pénteken tart Spartanfitt csoportos edzéseket Leventével 18 órától.

 

 

Bánkuti Gabivel egyébként már beszélgettünk korábban, a Fitness Aréna fesztiválon:

 

 

Hányan kezditek az újévet az edzőtermekben?

 
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: