2019. 12. 12., csütörtök, 10:09

Ezek lettek a magyarok kedvenc boltjai 2019-ben! - Az aranyérmes Kaposváron is favorit

A Pénzcentrum indított egy szavazást még 2019 elején, hogy kiderítsék, melyek a magyarok kedvenc boltjai, melyik üzletláncot választjuk, ha bevásárlásról van szó. Az első ötben olyan üzletek végeztek, melyeknek többsége Kaposváron is megtalálható. 

Az év közben több, mint 86 ezren adták le a voksukat a szavazáson, melyeket végül a Pénzcentrum Vásárlás Divíziója összesített. Mielőtt elárulnánk, hogy ki áll a dobogó tetején, tudnotok kell, hogy a győztes annyi szavazatot kapott összesen, mint az őt követő második-harmadik és negyedik helyezett együttvéve! 

 

 

Az ötödik helyre mindössze 8000 vokssal a Tesco került a Penny Marketet megelőzve. A negyedik helyen egy olyan üzletlánc végzett, ami sajnos kis városkánkban nincs,  az Auchan, mégpedig körülbelül 8600 szavazattal. 

 

 

A dobogó második és harmadik fokáért komoly küzdelem volt, mindössze 200 szavazatnyi különbség lett a boltok között, ám végül a második helyre a Spar/Interspar üzleteinek sikerült megérkeznie, a bronzérmes így pedig a Kaposváron két üzlettel rendelkező ALDI lett. 

 

 

A furfangosabbak ebből következtetve kitalálhatták már, hogy ki lehet a befutó a magyarok körében: 31500 vokssal a LIDL üzletlánca lett a magyarok kedvenc boltja 2019-ben. 

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: