2019. 12. 07., szombat, 15:44

Kopogott, ütött és vitte a pénzkazettát – Kiraboltak egy alapítványt

Hajnalban rontott rá egy lullai alapítvány munkatársára egy 21 éves férfi, majd az irodájából egy pénzkazettával távozott.

A rendőrök azonosították, és pár órán belül elfogták azt a férfit, aki kirabolt egy lullai alapítványt.

 

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok az akkor még ismeretlen tettes december 7-én hajnali 2 óra 27 perckor bekopogott egy lullai intézet irodájába. Az ott dolgozó alkalmazott kinyitotta az ajtót, amelyet követően a férfi rátámadt, azonban a nőnek sikerült elmenekülnie, de a bántalmazás során megsérült. Ekkor többen a sértett segítségére siettek, azonban az elkövető addigra már egy pénzkazettával távozott a helyszínről.

 

 

Az adatgyűjtés során a rendőrök rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt. A tanúkutatás során a gyanúsított közzétett fényképét a MÁV munkatársai felismerték és jelezték, hogy egy Siófokra tartó vonaton utazott. A körzeti megbízottak az ádándi vasútállomásra siettek, majd az ott megálló szerelvényen 5 óra 36 perckor elfogták M. Richárdot, akinél megtalálták a másfél millió forint eltulajdonított készpénzt.

 

A rendőrök a 21 éves kurityáni férfit előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: