2019. 12. 05., csütörtök, 12:11

Íme a legmenőbb kellékek a karácsonyi sütikhez és mézeskalácsokhoz!

Eljött az évnek azon időszaka, mikor karácsonyi dallamok lengik be az otthonokat, és a konyhákban javában készülnek az ünnepi sütemények és mézeskalácsok. Ezekhez persze szükség van különböző eszközökre is, sütőformákra és kiszúrókra, így hát a Marázplast üzletébe vezetett utunk, hogy végigmustráljuk, miből süthetünk. 

 

Állj neki házat építeni!

 

 

Az egyik óriási sláger az ünnepi időszakban a mézeskalács ház, amihez az üzletben egy külön pakkot is találunk. A doboz minden, a ház felépítéséhez szükséges kiszúrót tartalmaz, a díszítésében pedig csak a képzeletetek szab határt. 

 

Formákban nincs határ

 

 

A fém kiszúrók a boltban több variációban is kaphatók, több 10 darabos szett közül is válogathatunk, de külön 1-1 formát is beszerezhetünk. Ha viszont hozzánk hasonlóan szeretitek a más-más alakú mézeskalácsokat, akkor ezeket a kicsikéket ajánljuk számotokra. 

 

 

Szilikon formák

 

 

A sütemények, amiket otthon készítetek, már alakjukban is passzolnak az ünnepekhez,  viszont a Marázplast szilikon formáinak segítségével összedobhattok egy nagyobb karácsonyfa alakú tortát, vagy kisebb télapó vagy bakancs formájú süteményt. 

 

A csokoládét se felejtsétek el!

 

 

A lehetőségek tárháza óriási a boltban, a polcokon találni csokoládé kiöntőt is, így nektek nincs más dolgotok, mint olvasztani egy táblát, beleönteni a formákba, majd ahogy megszilárdul, létrehozni a segítségével a saját csokoládé fenyőfa erdőtöket. Igazán mutatós dísz lehet az asztalokra amellett, hogy nagyon finom is!

 

 

Vedd csomagban!

 

 

Ha kezdő háziasszonyok vagytok vagy nem rendelkeztek még semmivel, ami egy mézeskalács lesütéséhez kellhet, akkor a Marázplastban akár egyetlen termék megvásárlásával is beszerezhettek hozzá mindent, így pedig egy tepsire, illetve számtalan különböző formájú kiszúróra tesztek szert. 

 

 

Ha komolyabb vállalkozásba fognátok, akkor a háztartási cikkek között professzionális kalács, muffin és tortasütő formák közül szemezgethettek és amellett, hogy évekig hű társatok lesz, remek ajándékként is szolgálhat az ünnepekre. 

 

Kiegészítőkben az erő!

 

 

A díszítő eszközök és kellékek sem hiányoznak a sorból, köztük találunk formákat, amivel az elkészült süteményeket díszíthetitek, így pedig tökéletes kinézetűvé tehetitek a cukormázt, de arra is találni eszközt, hogy mini ajándékdobozok, vagy pici télapó, mézi és rénszarvas marcipánok, fondanok díszítsék a tortáitokat. 

 

 

 

Az ünnepi tálcákat se felejtsétek el náluk beszerezni, hiszen nagyon cuki darabokat találni a kínálatban. Ezekre tálalva mutatnak csak igazán jól az elkészített sütemények és mézeskalácsok!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: