2019. 12. 03., kedd, 14:22

Új kiadásban érkeztek meg a naplók a Megapapírba, amik az egész világot meghódították

Lassan másfél éve, hogy Kaposvárra is megérkeztek a naplók, amik meghódították az egész világot. Városunkban az elsők között a Megapapír polcain találkozhattunk az elmúlt évek legnagyobb slágerével a Bullet Journallel, ám most számtalan új kinézetű darab is érkezett, illetve bővítették a kínálatot is. 

 

A Bullet Journal egy napló, naptár és jegyzetfüzet hármasa, amit tulajdonosa egy általa meghatározott rendszerben tölthet ki ízlése szerint. Meg lehet tölteni rajzokkal, írásos bejegyzésekkel, illetve határidős feladatokat is fel tudtok jegyezni benne. Decemberre új borítós naplók érkeztek a Megapapír üzletébe, hogy az új évet már ezekkel a kicsikékkel tudjátok kezdeni. 

 

 

A kínálatban megtalálhatók különböző méretű, vékony és vastag táblás változatok, de a polcokon fedeztünk fel olyan darabokat is, amikhez egy csinos pom-pont is mellékeltek. 

 

 

Hogy a legkreatívabban tudjátok kifejezni magatokat és különböző díszes kiegészítőkkel tudjátok ellátni a naplóitokat, kapható náluk a Sticky Notes is, ami egy füzet különböző matricákkal. 

 

 

Ám itt nem áll meg a sor, a Megapapír polcain kis alakú jegyzetblokkok is megtalálhatók, illetve a felírótáblák tekintetében is kerültek ki újdonságok. 

 

 

Karácsonyra tökéletes ajándék lehet a barátok, családtagok vagy kollégák számára!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: