2019. 11. 19., kedd, 12:09

Ezek a trendek hódítanak Kaposváron az adventi koszorúk terén!

Kicsit több, mint egy hét és kezdetét veszi az ünnepi időszak, hiszen jövő vasárnap már meggyújtjuk a gyertyákat az adventi koszorúkon, így gondoltuk körbenézünk, hogy 2019-ben Kaposváron milyen trendek hódítanak a koszorúk terén, némi segítséget nyújtva, hogy milyen darabot szerezzetek be magatoknak otthonra. 

Alakítsd az otthonod a hó birodalmává!

 

 

Az idei szezonban óriási sláger a hó, illetve a glitteres kellékek, amiket púder és ezüst színű kiegészítőkkel tudtok feldobni, így ha az előző évekhez hasonlóan 20 fok körül tetőzik karácsonykor a hőmérséklet, akkor a lakásban mégis téli világot tudtok varázsolni magatoknak.

 

Elegáns és előkelő

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kisnè Vörös Heni (@kisnevorosheni) által megosztott bejegyzés,

 

A letisztultabb, és elegáns stílus kedvelői sem maradnak koszorú nélkül a 2019-es évben, ugyanis óriási divatnak örvendenek, az alapjegyei pedig a pezsgő, púder és az arany színek. 

 

Visszaköszönnek a tollas darabok

 

 

 

Az elmúlt pár évben törtek be a koszorúk terén a szőrösebb darabok, idén már beszerezhettek belőlük tollas, pihés és szőrmés változatokat is, így akik extrémebb darabbal dobná fel a lakást, azoknak tökéletes választás lehet egy ilyen dísz. 

Tombol a retro

 

 

Az idei szezonban visszaköszön a retro, az alap színek és azok kombinációi, mint a piros-fehér és zöld, így akiknek megvannak a nagyi díszei, azok gyönyörű darabokat tudnak asztali dísznek kreálni belőlük az ünnepekre. 

 

Idén a télapó hozza az ajándékokat

 

 

A nyugati trendekből már szinte mindent átvettünk, ám idén a koszorúk terén is visszaköszönnek, ugyanis nagy trend lesz, hogy amerikai stílusbeli karácsonyt varázsoljunk otthonunkba, így a Mikulás és manói jelenjenek meg a díszítésben. 

 

Nektek melyik tetszik a legjobban?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: