2019. 11. 15., Péntek, 12:01

Ilyet se láttunk még! Saját sisakjával húzta fejbe ellenfelét a focista

Azt mindenki tudja, hogy az amerikai foci igencsak durva sport, de ami az NFL 11. fordulójának nyitómeccsén történt, még minket is meglepett.

A Cleveland Browns és a Pittsburgh  Steelers csapata nézett farkasszemet pénteken, melyből előbbi került ki győztesen 21-7 arányban. Ám ahelyett, hogy a hazaiak ünnepeltek volna, inkább az utolsó negyed végén olyan balhét csaptak, amiről az egész világ beszél.

Történt ugyanis, hogy 8 másodperccel a vége előtt a Cleveland védője Myles Garrett le akarta teperni az ellenfél irányítóját, ám ezzel elkésett. Mason Rudolph már megszabadult a játékszertől, így a szabályok szerint már nem támadható, ám ez Mylest nem nagyon érdekelte, mindenképp le akarta teperni ellenfelét.

A videó átkattintás után látható:

Rudolphnak természetesen nem tetszett az agresszió, ezért megpróbálta levenni a védő sisakját, és rendet rakni a fejében, ám a két méter magas és 123 kilós Mylesban ellenfelére akadt. A védő nemes egyszerűséggel a sisakrácsnál fogva felrántotta a földön fekvő Rudolphot, lekapta a sisakját, majd jól fejbehúzta vele. Ezt követően aztán már ütött mindenki mindenkit, Mylest a földön fekve ütötték rúgták, de Rudolph is kapott még néhány nyaklevest.

A balhét az utóbbi idők egyik legnagyobb NFL botrányának titulálja a sajtó, és több játékos is készülhet a hosszú hónapokig tartó eltiltásokra.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: