2019. 11. 15., Péntek, 10:00

Használd Instagramon a #mikaposvárunk hashtaget, és zsákold be a nyereményeket!

Újabb érdekes pályázatba botlottunk a Kaposvári Városfejlesztés oldalán, melyben minden eddiginél egyszerűbben gyűjthetitek be az értékes nyereményeket!

Ezúttal is a fiatalokat célozzák meg, hiszen A mi Kaposvárunk elnevezésű kreatív fotópályázat során olyan fényképekre kíváncsiak, amelyek városunk hírnevét öregbítik majd a közösségi médiában. Mindezt pedig igen egyszerűen, töltsetek fel egy képet az Instagramra az alábbi kategóriák valamelyikében, tegyétek nyilvánossá, és lássátok el a #mikaposvárunk hashtaggel!

Ha mindezt megtettétek, már részt vesztek a játékban, de külön kategóriákat is hirdettek, amelyeknél szintén használni kell a különböző hashtageket - #különlegeskaposvár, #kedvenchelykaposvár, #legjobbsportkaposvár, #bulikaposvár, #fiataloskaposvár, #meséskaposvár, #adventkaposvár

A nyeremények között szerepel Fusion bowling bérlet, Kultik mozijegyek és pizzakuponok is, mindezért cserébe pedig mindössze egy ötletes Instagram posztot várnak. Ha tehát 14-25 éves vagy, van néhány képed a városról, vagy csak szeretsz fotózni esetleg Instagramozni, akkor már töltheted is fel december 2-ig a közösségi médiába, csak ne felejtsd el ellátni a  #mikaposvárunk hashtaggel! Hogy biztosan rátaláljanak a képedre, küldjétek el a linket, vagy magát a képet a varga.iren@kvf.hu e-mail címre.

Részleteket a pályázatról itt találtok.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: