2019. 11. 13., szerda, 15:41

Kaposváron sem fogadják el a TESCO 85.000 forint értékű kuponját!

Újabb parádés átverés terjed a neten, aminek jópáran már Kaposváron is bedőltek, csalók most 85.000 forint értékű kupont ajánlanak mindenkinek, aki válaszol három egyszerű kérdésre. Ám az így nyert kupont nem fogadják el sem a kaposvári, sem az ország más Tesco üzletében. 

Pár napja terjed a neten az átverés, miszerint három egyszerű kérdésre válaszolva vásárlási utalványra tehetünk szert, nem is akármilyen összegűhöz, hiszen megválaszolva 85.000 forint értékű kupon üti a markunkat, a következő üzenettel:

 

 

Gratulálunk! Azért választották meg, hogy vegyen részt egy rövid felmérésünkben, hogy ingyenes 85000 Ft Tesco Magyarország kupont szerezzen! Csak 232 kuponunk van hátra, így siess!

 

Az egész persze egy oltári nagy átverés, ezért a Tesco meg is tette a szükséges lépéseket az ügyben, illetve a közösségi médiában is tájékoztatta a vásárlóközönségét és kiadott egy posztot a kamu vásárlási utalványokkal kapcsolatban a következő szöveggel:

 

 FIGYELEM!  Ismeretlen csalók ismét visszaéltek a Tesco nevével, hamis nyereményjátékot, kupont hirdetve.  Érdemes figyelni Facebook és Instagram csatornánkat, valamint a tesco.hu/akciok-nyeremenyjatekok oldalt, ahol minden esetben tájékoztatást adunk aktuálisan folyó nyereményjátékainkról.

 

 

Tehát, ha mégis hozzájutnátok egy ilyen vagy ehhez hasonló kuponhoz, azt biztosan nem tudjátok majd beváltani a kaposvári üzletben!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: