2019. 11. 11., hétfő, 15:00

Véget ért az X-Faktor a csökölyi fiú számára!

Vasárnap este került műsorba az X-Faktor mentorházas fordulója, és a versenyzők között egy csökölyi fiú is énekelt azért, hogy bejusson az élő showba. 

Bottka Ferenc Dominik mindössze csak 14 éves, de hangjával a 2019-es X-Faktor Mentorházáig sikerült jutnia. A válogatókon igazán mély benyomást sikerült tennie a mentorokban, akik elé John Legend - All of me című slágerével állt, majd 4 igennel tovább is jutott. 

 

 

 

Dominik a tábor akadályát is simán vette, majd a székes feladatnál Emeli Sandé - Read all about it számával állt a zsűri, illetve akkor már mentora, ByeAlex elé, aki idén a fiúk csapatát kapta. A csökölyi fiú ugyan pár helyen hibázott, de jelleme és az első produkciója okozta mély benyomás miatt kapott egy széket. 

 

 

 

Vasárnap este jött a Mentorház, mikor Puskás Peti és ByeAlex kiválasztotta azt a három embert, akit magával visz az élő showba. Sajnos Dominik - betudhatóan az izgalomnak - pár helyen elrontotta a saját feldolgozásában előadott Balázs Fecó dalt, így számára véget ért a tehetségkutató. 

 

 

 

Bánkódni nem érdemes, hiszen a 14 éves Dominiktól így is csodálatos teljesítmény, hogy idáig jutott!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: