Az  e heti időjárástól még Meteorológus Mihály is a szívéhez kapna

2019. 11. 11., hétfő, 08:55

Az e heti időjárástól még Meteorológus Mihály is a szívéhez kapna

Jön egy kis meleg, egy kis hideg, kapunk egy kis esőt, de a nap is kisüt időnként, a hőmérséklet pedig 10 és 20 fok között alakul. Magyarul vegyétek elő a télikabátot, a naptejet viszont ne tegyétek még el, és az esernyő is legyen kéznél.

Hétfőn délelőtt a ködfoltok feloszlanak, és általában több órára kisüt a nap. A leghidegebb órákban mínusz 1 és plusz 5 fok között alakul a hőmérséklet, napközben 8-14 fokig melegszik a levegő.

Kedden egyre többfelé várható eső, zápor. A minimumhőmérséklet 1-7, a maximumhőmérséklet 8-18 fok között alakul, délkeleten lesz az enyhébb idő. 

Szerdán csak rövid napos időszakok lehetnek. Több helyen várható eső, zápor. Az Alföldön erős, a Dunántúlon viharos lehet a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 5-12, a legmagasabb 9-20 fok között alakul, keleten lesz enyhébb idő.

 

 

Csütörtökön szórványosan alakul ki eső, zápor. A leghidegebb órákban 2-10 fok lesz, napközben 8-18 fokig melegszik a levegő. 

Péntekre virradóra a pára, köd feloszlását követően közepesen felhős lesz az ég. Számottevő csapadék nem valószínű, de szitálás előfordulhat. A szél megélénkül, helyenként megerősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet 3-9, a legmagasabb hőmérséklet 12-17 fok között alakul.

Szombaton és vasárnap hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, csapadék nem valószínű. Szombaton viszont nagy területen, vasárnap helyenként megerősödik a szél. A minimumhőmérséklet mindkét nap 4-10, a maximumhőmérséklet 12-19 fok között alakul.

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: