2019. 10. 31., Csütörtök, 15:00

Több városban ingyen fuvarozzák a taxisok az időseket és a rászorulókat a temetőbe

2019-ben másodjára fogtak össze a hazai taxitársaságok és tettek önzetlen felajánlást Mindenszentek napjára, miszerint ingyen szállítják azokat az idős és rászoruló embereket a temetőbe, akik ezt valamilyen oknál fogva nem tudnák megtenni. Utánanéztünk, hogy Kaposváron is van-e ehhez hasonló felajánlás. 

Magyarországon számtalan társaság és taxisofőr, de önkéntesek is csatlakoztak ahhoz a kezdeményezéshez, miszerint ingyen elszállítják azokat az embereket a szeretteik sírjához, akik ezt valamilyen okból kifolyólag nem tudják megtenni. 

Ezek közé a helyek közé tartozik Bonyhád, Mikepércse, Tököl, Ráckeve, Pomáz, Szolnok és Veresegyháza is. Egyes településeken bizonyos időkorláthoz kötik, valamelyik társaságok az idősek, míg mások az összes erre a szolgáltatásra rászorulót ingyen fuvarozzák. 

Végignyálaztuk városunkban az összes nagyobb taxitársaság Facebook oldalát, de sajnos sehol sem találtunk hasonló felajánlást, pedig biztosak vagyunk benne, hogy Kaposváron is többen örülnének, ha ilyen módon is ki tudnának menni a temetőkbe. 

Ti mit gondoltok?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: