2019. 10. 24., csütörtök, 11:27

Az utolsó adag műanyag zacskók a kaposvári Aldikban - Hamarosan száműzi őket az üzletlánc!

Nagy változásra lehetünk figyelmesek nemsokára a magyarországi, így a kaposvári ALDI üzletekben is, hiszen az üzletlánc eltűnteti teljesen a műanyag bevásárlózacskókat, a pékpultokból a műanyag kesztyűket, ráadásul hamarosan érkeznek a biológiailag lebomló zöldség- és gyümölcstárolók is. 

Alig pár hete lehet csak vissza a kaposvári ALDI üzletekben a műanyag bevásárlószatyroknak, mivel a jelenlegi készletek kifutása után helyüket egy biológiailag lebomló anyagból készült táska veszi át majd. Az ország összes boltjában ezután csak papírból készült és többször használatos termékeket lehet majd kapni műanyag társaik helyett. 

 

 

A pékpultoknál található kesztyűk is búcsút mondanak majd a Petőfi, illetve az Árpád utcában található boltokban, ezeket év végig vonják majd ki a forgalomból. 

 

 

Nem csak a pékpultoknál számíthatunk változásra, hiszen az üzletlánc - egyelőre csak 5 hazai boltjában - teszteli a biológiailag lebomló zöldség- és gyümölcszacskókat is, amelyek ha sikereket érnek el a vásárlók körében a többi üzletben is bevezetésre kerülnek. Egy másik alternatívát is választhatunk majd a tasakok mellett, az üzletekben többször használatos hálókat is beszerezhetünk majd. 

 

Zöldülünk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: