2019. 10. 21., hétfő, 09:00

Nagyon elszaporodtak a koccanások - Megint lelépett valaki szó nélkül

Ezúttal a Pécsi utcában egy parkoló Fordnak mentek neki oldalról, majd se szó, se beszéd továbbálltak. A rendőrség most keresi őket.

Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és ismertlen típusú – feltehetően piros, vagy bordó színű - gépkocsival október 19-én 18 óra 30 perc és 22 óra között Kaposváron, a Pécsi utcában anyagi káros közúti közlekedési balesetet okozott. A sofőr nekiütközött egy szabályosan leállított személyautónak, amelynek következtében a várakozó személygépjármű bal oldala megsérült. Az ismeretlen jármű vezetője a baleset helyszínéről adatai hátrahagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül elhajtott.

 

 

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik az eseményt látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval tudnak szolgálni.

 

 

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Szent Imre utca 12. szám alatt, vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: