2019. 10. 11., péntek, 13:38

Szombati nyitvatartással és új helyiséggel rukkolt elő a Grillbecue!

Bizonyára mindenki hallott már a város egyik legfrissebb amerikai grillezős, barbecue-s különítményéről, akik pillanatok alatt emelték magukat a város legkedveltebb helyei közé.

Ha pedig eddig még nem tettétek, akkor most már itt az ideje kipróbálni őket, hiszen a Vásártéri úton található Boszorkánykonyhájukban mostantól hétvégén is ügyeskednek a jóságokat asztalunkra varázsoló kezek. A srácok Facebook oldalukon jelentették be, hogy hallgatván vendégeik kérésére, hétvégente is begyújtják a grilleket, és szombatonként is várják az éhes arcokat.

 

Immár a felső terület is nyitva áll a vendégek előtt.

Ennek az ára csupán annyi, hogy a hétfőtől el kell köszönni, viszont így keddtől szombatig, 11 órától egészen 18 óráig, szombaton pedig egészen 20 óráig lehet őket látogatni. Ráadásul a hidegtől sem kell immár tartani, hiszen jelentősen bővült az egység: az épület felső része is elkészült, így a tetszetős designt kapó falak között is elfogyasztható az adott napi ajánlat.

 

Egy kis Cheese grill tarja jöhet?

Ha pedig nem lennétek tisztában azzal, mikre is képes a Grillbecue csapata, görgessétek csak kicsit Facebook oldalukat, majd miután megindult szátokban a nyáltermelődés vegyétek útba Vásártéri egységüket, hamarosan akár már szombatonként is!

 

Az első szombati alkalom október 19. lesz!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: