2019. 10. 03., csütörtök, 16:04

Jövő héten ismét betörnek a Glamour napok Kaposvárra

2019-ben az őszi szezonban megint a kuponok gyűjtőinek kedveznek, hiszen már nincs egy hét vissza és kezdetét veszi a Glamour napok, mikor Kaposváron kb. 50 üzletben vásárolhattok kedvezményesen. 

Idén hivatalosan október 10-én startol a Glamour napok Magyarországon a megjelölt boltokban, és 4 napon keresztül, október 13-ig használhatjátok majd fel a kuponjaitokat az üzletekben és online. A szokásokhoz híven néhány boltban, így például a városkánkban is megtalálható DM üzletében pedig a 0. napon, már október 9-én is beszerezhetitek kedvezményesen a számotokra fontos dolgokat. 

 

 

2018-ban első alkalommal indították el a Glamour Gasztronapokat, mikor a programba csatlakozó éttermekben és kávézókban kedvezményesen fogyaszthattunk, vagy megleptek minket egy-egy aprósággal. Kaposvárról részt vett az akcióban például a Corner, a Trattoria, és a La Pergola is, ám 2019-ben az országos térképen egy helyet sem találtunk a városunk környékén ami csatlakozott volna a Gasztronapokhoz, így idén ennek itthon nem örülhetünk.

 

Aki még nem tette, annak jólesz sietnie beszerezni az újságot, hamar el szoktak fogyni!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: