2019. 10. 02., szerda, 13:00

Megint ugyanaz a sztori… Akkor hogy is van ez a gumiégető?

Olvasónk osztotta meg velünk az egyik szórólap főoldalát, mely a minap landolt postaládájában. 

A lap első három oldalán is a régi nóta: gumifeldolgozó. Ha emlékeztek rá, rengeteget foglalkoztunk a témával anno mi is, elég fordulatos események voltak a történetben, ám végül a polgármester elhajtotta a céget, mert a beruházás terve megosztotta a város lakóit.

Három évvel később - nyilván az önkormányzati választás hevületében - fel akarják melegíteni a témát, de ezen még a véleményvezérek is csak kínosan nevetnek, tudván, hogy hazugság az egész.

 

 

A Fidesz kis fáziskéséssel rohant rá az ügyre, de elég határozott közleményben küldték el az ellenfeleiket melegebb éghajlatra.

 

Közlemény

Az már közismert Kaposváron, hogy a magukat civileknek álcázó egykori levitézlett Gyurcsány-bábuk valójában szinte kivétel nélkül bukott pártok bukott jelöltjei. Az utóbbi napokban azonban újabb és újabb hazugságok lepleződtek le. A Fidesz kaposvári szervezete megdöbbentőnek tartja, hogy nem létező gumiégetőkkel riogatják az embereket, megpróbálván becsapni ezzel a jószándékú kaposváriakat, s Gyurcsány Ferenc legjobb tanítványaiként hazudnak reggel, délben és este.

De nincs min meglepődnünk egy olyan álcivil vezette bandán, mint a Horváth Ákos-féle adóelkerülő, vagy mint a kaposváriakat ismételten meglopni szándékozó baloldali plakátmaffia, amely nem szégyelli virágos, tiszta, rendezett városunkat illegálisan kihelyezett plakátok százaival elcsúfítani, felrúgva ezzel a közterület-használat szabályait, félredobva ezzel tisztességet és becsületet.

Tudomásul vesszük a Horváth-banda becstelenségét, ugyanakkor szeretnénk felhívni minden kaposvári polgár figyelmét, hogy ezek az emberek nem tisztességesek, nem becsületesek és nem alkalmasak arra, hogy akár egyetlen kaposvári polgárt is képviseljenek, függetlenül attól, hogy jobb- vagy baloldali szavazókról van-e szó. A becsület ugyanis nem párthovatartozás kérdése. Az bizony jellem dolga, amely ezekből az emberekből teljességgel hiányzik.

 

A feldolgozóval kapcsolatban írtunk egy rakás cikket, lentebb találjátok őket.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: