2019. 10. 01., kedd, 21:02

Utánaeredtünk, milyen édességet talál Kaposváron az, aki cukorbetegségben szenved vagy paleó termékeket fogyasztana!

Kaposváron a Slendy Pékség felé vettük az irányt, hogy kiderítsük, milyen és mennyi opciója van azoknak, akik valamilyen betegségből kifolyóan - értjük ezalatt a laktózintoleranciát vagy a diabéteszt - illetve az egészséges életmód híveinek, ha torta vagy süteményfogyasztásra adnák a fejüket. 

Paleo torták

 

Az elmúlt években rengetegen tértek át a paleó étrendre, ám ezek az édességek ebbe teljesen belepasszolnak, hiszen készítésüknél nem kerül a tortákba búzaliszt, laktóz, és még cukor sem. A Slendy-nél az ízek terén is van választék, hiszen találni náluk csokis-meggyes, fehér csokis és diós változatot is, amit 8 és 16 szeletes verzióban tudtok rendelni. 

 

DW torták

 

A cukorbetegek számára kifejlesztett süteményekből sincs náluk hiány, hiszen az epres és csokis ízben kapható DW torták készítése során olyan anyagok kerülnek felhasználásra, melyekkel csökkenteni tudják a torta szénhidrát és cukor szintjét, így az erre érzékenyek is nyugodt szívvel fogyaszthatják őket. 

 

Cukor helyett édesítőszer

 

Ha nem szeretnétek lemondani a kedvenc ízetekről, de a cukorról annál inkább, akkor mindenképpen érdemes a Slendy-től rendelni az édességet! Szinte minden tortájukat el tudják készíteni édesítőszerrel, ennek eredményeképpen sem a krém, sem a piskóta nem tartalmaz hozzáadott cukrot. 

 

DW-Wellness szeletek

 

A tortákon kívül is rendelkezésetekre állnak, ha sütemény formájában keresnétek a hétvégi bűnözési lehetőséget vagy egy betegségből adódóan nem fogyaszthatnátok cukros változataikat. Ezek a szelet formájában kapható sütik kitűnő alternatívákat nyújtanak szülinapokra, céges rendezvényekre, és lakodalmakra is, hiszen hazánkban egyre többen küzdenek cukorbetegséggel.

 

Paleó muffin

 

A közkedvelt muffinokat sem kell elfelejteni fogyókúra ideje alatt! A paleó muffin tökéletes választás a reggeli kávé mellé vagy akár az esti tévénézéshez, ha csak úgy nassolnánk valamit. Az ízek terén is találni alternatívákat, a banános változatba kókuszreszelék, kókuszzsír és friss banán kerül, de a friss gyümölcsökkel készülő meggyes-mákosat sem szabad kihagyni! Ha valami csokisabb ízre vágytok a zaher muffin számotokra a tökéletes választás. 

 

Paleó rolád formában

 

A paleó sütemények nem csak torta formában, hanem rolád alakjában is megjelennek a Slendy pultjaiban, az ízek terén pedig ugyancsak válogathattok a csokis meggyes, fehér csokis, és diós alternatívák között. 

 

 

Paleó kókuszkocka

 

Ha igazán szeretitek a kókuszt és a csokoládét,  akkor a következő sütemény nektek lett kitalálva! Paleó kókuszkockájuk szinte nem is áll másból, mint kókuszreszelékből és csokoládéból. Igen laktató, de még sem gyomrot terhelő ínycsiklandó finomság

 

A téli hónapokra sem hagy benneteket meglepetés nélkül a Slendy cukrász csapata, ugyanis a legkedveltebb süteményeiteket, mint a diós sütemény és zserbó elhozza majd paleó változatban, de a szénhidrát krémesekből sem lesz majd hiány!

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: