2019. 09. 27., Péntek, 14:19

Légy részese egy rekordnak a Fitness Arénával!

Mindig meg akartál dönteni egy rekordot? Szeretsz mozogni? Lennél részese egy rekordra törő közösségnek? Jelentkezz a Fitness Aréna elliptikus tréneres rekordkísérletére!

Csütörtök délelőtt tartott sajtótájékoztatót Szita Károly polgármesterrel karöltve a Fitness Aréna, ahol október 3-4-én rekorddöntésre készülnek. A cél, hogy 33 órán keresztül megszakítás nélkül pörögjön az elliptikus tréner, amelyen negyed- vagy félóránként váltják majd egymást a kísérletezők. 

A polgármester elmondta, hogy a rendezvény tökéletesen beleillik az Egészséges Kaposvár 2030 programba, ezért teljes mellszélességgel támogatja város a kezdeményezést sőt, ő maga is teljesíteni kívánja a kihívást. 

A rekordkísérletben természetesen bárki részt vehet, teljesen ingyenes, mindössze egy regisztráció szükséges hozzá melyet a +36 30 737 3643-as telefonszámon, vagy az edzőterem Facebook oldalán lehet megtenni, majd az adott időpontban a helyszínen megjelenni. Néhány perc mozgás szerintünk senkinek nem árthat sőt, aki eddig még nem próbálta ezt a gépet, annak most itt a tökéletes lehetőség, hiszen ezzel együtt egy rekorddöntés részese is lehet!

Mi megyünk! Hát ti?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: