2019. 09. 26., Csütörtök, 11:26

Pénteken megnyílik Kaposvár régi-új étterme, a Jazztaurant!

Jó ideje nem adtunk hírt új kaposvári étteremről, a csendet a Noszlopy soron nyíló Jazztaurant töri meg, ahol jól ismert magyar ízeket és barátságos hangulatot ígérnek.

Mi azt tartjuk, hogy étterembe lazulni jár az ember, ezért számunkra az volt az elsődleges szempont, hogy egy laza hangulatú, fesztelen miliőt alakítsunk ki, ahol mindenki jól érzi magát, és senki nem érzi magát feszélyezetten. Ez érvényes a munkaközösségünkre is, egy jókedvű csapattal szeretnénk kiszolgálni a vendégeinket.

– kezdi a Jazztaurant bemutatását Gyánó Zoli, az étterem tulajdonosa.

Nemcsak az ő neve, a Jazztaurant is ismerősen csenghet, ugyanezen a néven futott az étterem a 2000-es évek elején a Füredi-Sopron utca sarkán. A Gyánó házaspár gyakorlatilag 16 éve kereste a következő belvárosi helyet, melyet most sikerült megtalálniuk a volt K&H biztosító helyén. A névazonosság nem véletlen, az új helyre is szeretnék átörökíteni a régi hagyományokat, ami a konyhaszekcióban is megmutatkozik a jazzes, blues-os felütések mellett.

Divat mostanában újragondolni a magyaros fogásokat, de mi nem akarjuk ezt. Bőséges adagokat szeretnénk adni a vendégeinknek modern tálalással. Sőt, minden keddi és pénteki ebédünk az igazi kraftos magyar ételekről fog szólni, mint például csülökpörkölt, pacalpörkölt, babos káposzta…

A programkínálat is hű marad a régi jazzes időkhöz, gyakran belefuthattok itt minőségi jazz vagy blues estekbe, de borestek és gasztro tematikus hetek is szerepelnek a naptárban.

Pénteken már normál nyitvatartással üzemel az étterem, azaz 12-től 23 óráig várnak titeket, ebédre laskás csülök készül. Szombat este a Tolnai Duó jazz előadását élvezhetitek a vacsora mellett.

Ha szeretnétek értesülni az aktualitásokról, kövessétek Facebook oldalukat!   

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: