2019. 09. 25., Szerda, 12:31

Szexuális szolgáltatásokra kényszerítették a nőket - Kaposváron kapták el őket

Bántalmazta, fenyegette és prostitucióra kényszerítette a nőket az a lőkösházi pár, akit szeptember 24-én Kaposváron fogtak el a rendőrök. 

Emberkereskedelem és kerítés bűntette miatt vettek őrizetbe öt embert a minap. A lőkösházi párt Kaposváron fogták el, míg fiaikat Lőkösházán, ezen kívül egy öcsödi nőt kaptak még el, aki olyan hölgyeket segített nekik találni, akiket kizsákmányolhatnak. 

A családot és a nőt a Gyulai Rendőr-főkapitányság vette őrizetbe és a nyomozás eddigi adatai szerint a család női tagja az interneten adott fel hirdetést az általuk foglalkoztatott hölgyek fényképével, akiknek a pénz egy részét oda kellett adniuk a családnak. Az említett személy fogadta a hirdetésre érkező hívásokat, és szervezte le a találkozókat. 

A kizsákmányolt nők között volt olyan, akit a szabadságában korlátoztak, megfenyegették őket, illetve bántalmazták is, hogy prostitúcióra kényszerítsék vagy a pénzüket behajtsák rajtuk. 

A család, azaz a lőkösházi nő, a párja és két fiuk emberkereskedelem, míg az öcsödi nő ellen kerítés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított bűneljárást a Gyulai Rendőrkapitányság. 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: