Világszerte a Batman-jel lesz látható az égen a szombati 80. évfordulón!

2019. 09. 17., Kedd, 09:38

Világszerte a Batman-jel lesz látható az égen a szombati 80. évfordulón!

Szeptember 21-én tartják immár 80 éve a hivatalos Batman napot, melynek apropóján egész évben különleges eseményekkel és tartalmakkal készült a rajongóknak kiadója, a DC Comics.

Ugyan Bruce Wayne először a Detective Comics 27. számában tűnt fel 1939. március 30-án, amely máig a Sötét Lovag születésnapja, minden évben tartanak egy Batman napot is, amely idén épp szombatra esik. A 80. évfordulóra egész évben rágyúrt a DC, különleges képregényekkel, klasszikus filmekkel, egyedi műsorkínálatokkal, élő fellépésekkel, beszélgetésekkel és még egy csomó Batmanes tartalommal operált idén. 

Szombaton viszont az egész világ számára egyértelművé teszik, milyen napot is ünneplünk, hiszen a nagyvárosok egét és épületeit a Világ Legnagyobb Detektívjének jele fogja díszíteni. A sort Ausztráliában, Melbourne-ben kezdik, majd megjelenik az égen és az épületeken Batman Tokióban, Los Angelesben, Mexikóvárosban, Sao Paulóban, New Yorkban, Montrealban, Londonban, Berlinben, Barcelonában és Párizsban is.

A Batman napot Kaposváron sajnos nem ünneplik, bár megnéznénk egy Bat-Signalt a város egén... Addig a rajongók beérhetik az egyedi profilképpel, melyet a Batman Facebook oldalon találhattok, de ne feledjétek el használni a #BatmanDay #Batman80 és #LongLiveTheBat hashtageket sem a közösségi médiában!

Éljen sokáig a Sötét Lovag!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: