Beküldés

2019. 09. 12., csütörtök, 11:03

Micsoda lovagok vannak! Randi volt a parkban, a nő bealudt, a férfi kirabolta

Hétfő este egy kaposvári parkban ültek le beszélgetni, ám a pár női tagja közben bealudt (biztos izgi volt a téma). Ezt kihasználva partnere ellopta telefonját, ékszereit és a pénztárcáját.

Az ügy adatai szerint szeptember 10-én a reggeli órákban egy nő bejelentést tett arról, hogy az éjszaka folyamán megismerkedett egy férfival, akivel egy kaposvári parkban leültek beszélgetni. A sértett elaludt és ezt kihasználva partnere ellopta mobiltelefonját, ékszereit és a pénztárcáját, a benne lévő készpénzzel és iratokkal együtt.

 

 

A kaposvári nyomozók a beszerzett információk és kamerafelvételek alapján pár órán belül elfogták a 22 éves férfit, akit - őrizetbe vétele mellett - kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki. A rendőrök az eltulajdonított értékeket lefoglalták és visszaadták a sértett részére.

A Kaposvári Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldte. 

Skacok, Fontos! Ha nem akartok lemaradni a híreinkről Facebookon, pipáljátok be a "Megjelenítés elsőként" funkciót!