2019. 09. 11., Szerda, 11:13

Kedden megérkeztek a kaposvári Spar üzletekbe is az újrahasznosítható zacsik

Március végétől, próbaképpen 20 üzletében vezette be Magyarországon a Spar az újrahasznosítható zacskóit, amik akkora népszerűségnek örvendtek, hogy szeptember 10-től az üzletlánc összes üzletében, így a kaposvári boltokban is megtalálhatóak már. 

A tesztidőszak alatt a győri, szegedi és tatabányai boltokban váltak elérhetővé a Spar zöldség- és gyümölcstároló tasakjai, amikből ezalatt több tízezer talált gazdára. A társaság úgy döntött, hogy a magyarországi üzleteiben szeptember 10-től egységesen helyet kapnak a tasakok.

A zsákok 599 forintba kerülnek és a zöldség-gyümölcs osztályon találjátok őket, tartalmuk pedig három darab mosható, szalaggal ellátott tasak, ami strapabíró és akár évekig használhatjuk majd a beszerzésük után. 

Annak érdekében, hogy minél környezettudatosabbak legyenek vásárlóik, az üzletlánc előszeretettel támogatja az otthonról vitt tárolókat is, az ilyen módon vásárolni kívánt, nem előre csomagolt zöldségek és gyümölcsök lemérésében pedig plakátok segítik az eligazodást. Városunkban három helyen találjátok meg az újrahasznosítható zacskókat, a Kaposvár Plázában, a Honvéd utcában, illetve a Petőfi téren fellelhető Spar üzletekben. 

Mit szóltok hozzá?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: