2019. 09. 06., péntek, 10:06

Az ország kedvenc gémerei érkeznek Kaposvárra

November 9-én a kaposvári Hotel Dorottya ad helyszínt az ország egyik legnagyobb vándor videós találkozójának, melyen a legismertebb videós gamer bloggerek tartanak előadásokat.

ZsDav, DoggyAndi, IceBlueBird

OwnMcKendry, lucky, Zsdav, DoggyAndi, IceBlueBird, MesterMC - ne érezd furán magad ha nem hallottál még róluk, de ettől még az ország kedvenc videós gamer vloggerei, több százezren követik őket Youtube-on, és minden videójukat tízezrek nézik. Ami az online térben való sztárság mellett összeköti őket, az a Minecraft nevű játék, melyet több tízmillióan játszanak szerte a világon, ebben a világban történő kalandozásaikat közvetítik rajongóik felé.  

 

Bár kicsi rá az esély, megeshet hogy a Minecraft-ról sem hallottál még korábban, hiszen főleg a fiatalok körében népszerű, ott viszont nagyon. A játék neve is tükrözi a játék lehetőségeit, ami nagyban különbözik a többi játéktól. A Mine a bányászást, a craft a barkácsolást jelenti, ami nemcsak a játék világában megtalálható bányákat és az eszközök barkácsolását jelenti. Ez a játékformátum megreformálta a videójátékipart, állítólag fejleszti a gyerekek kreatív gondolkodását, geometriai érzékét, illetve még a geológia rejtelmeibe is betekintést kaphatunk, miközben építik virtuális építményeiket. 

Ennek a játéknak a leghíresebb hazai képviselőivel találkozhattok november 9-én a videós találkozó országos turnéján, ahol persze nemcsak a Minecraft lesz a téma, és ahol a videósokkal lehet közösen fotózkodni, aláírást kérni, csacsogni. A helyszínen lehetőségetek lesz beszerezni a kedvenc videósotok saját márkás termékeit, illetve különböző relikviákat is.

 

Részletes infok, jegyvásárlás itt!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: