2019. 09. 04., szerda, 17:11

Érdekfeszítő kutatást készítettek arról, kinek mi jut eszébe először a Balatonról!

A Bónusz Brigád a GKI Digitallal karöltve készített egy nem mindennapi kutatást annak érdekében, hogy kiderítsék mi jut eszünkbe először a kedvenc tavunkról, az északi vagy a déli partot kedveljük jobban, illetve milyen programokat csinálunk még a Balaton környékén a strandoláson kívül. 

Az embereknek első blikkre toronymagasan a strandolás jut eszükbe, ami nem is meglepő, de az első 5-ben szerepelnek a jó borok és a kirándulások is. A maradandó élményeket tekintve a megkérdezettek háromnegyede vallotta be, hogy szerelembe esett már a tó partján, de negatív gondolatok is megfogalmozódtak a válaszadókban, akik a nagy dugókra, illetve magas árakra panaszkodtak. 

 

 

Az örök kérdésre, hogy északi vagy déli part, a kutatásban résztvevők utóbbi mellett voksoltak többségében, és az is kiderült, hogy strandokat az alapján választanak, hogy mi van a bérelt apartmanhoz vagy saját nyaralóhoz a legközelebb.  Rossz idő esetén a legtöbben wellnessezni járnak, kultúrális programok közül szemezgetnek vagy csak egyszerűen a nyaralókban maradnak. 

 

 

Már nem divat annyira, hogy otthonról vigyünk magunkkal szendvicset, ugyanis a válaszadók zöme a szállásához legközelebbi éttermek kínálatát fedezi fel, de gyakori az is, hogy a strandok büféjében lakmároznak. 

 

 

Mit szóltok az eredményekhez? Egyetértetek velük?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: