2019. 09. 04., szerda, 14:00

Fiatalok figyelem! Némi kreativitással most simán bezsebelhettek egy rakás ajándékot!

Rajz, fotó valamint kisfilm pályázatba botlottunk, melynek résztvevői egy csomó értékes nyereménnyel gazdagodhatnak egyetlen ötlet kivitelezésével.

Az én Kaposvárom nevet viseli az a pályázat, amelyre fiatalok rajzait, fotóit vagy kisfilmjeit várják szeptemberben. Az általános iskolásoktól kezdődően a középiskolásokon át a felsőoktatásban résztvevőkig bárki nevezhet az első őszi hónapban, hogy aztán bezsebelje a rakás nyeremény egyikét. A Kaposvári Városfejlesztés által hirdetett pályázat mindössze arra kíváncsi, hogy a fiatalok miként látják a várost.

 

Ha például fényképet készítenétek, egy hasonló mindent magában foglal

Mit jelent számodra kaposvárinak lenni? Miért jó Kaposváron élni? Miért szereted Kaposvárt? Ezekre a kérdésekre várják a válaszokat rajz, fénykép vagy videó formátumban szeptember 30-ig, majd pedig három különböző kategóriában - gyermek 1. (általános iskola 1-4. osztály) gyermek 2. (általános iskola 5-8. osztály) és ifjúsági (középiskola vagy felsőoktatás nappali tagozat) - fogják zsűrizni a beérkező alkotásokat. A nyeremények között vannak családi belépők a Virágfürdőbe, több órás bowling bérletek étkezéssel, frissítőkkel, nagyobb értékű Hobby utalványok a Tótágas Kreatív Hobbi és Foltvarró Boltba, valamint egy nagyobb értékű sütibérlet is.

 

Ha videót készítenétek, egy hasonló tuti nyerő lenne:

Ha tehát van sajátos elképzelésed arról, hogy számodra mit is jelent Kaposvárinak lenni, akkor örökítsd meg, rajzold le, vagy készíts róla kisfilmet, majd küld el a kaposvar.varosfejlesztes@gmail.com címre elektronikusan, vagy postázd el, esetleg vidd be személyesen alkotásod a Kaposvári Városfejlesztéshez. (7400, Kaposvár, Fő utca 57.)

 

Találkoztatok már a plakáttal a városban?

Van ötleted? Mire vársz még?!

Részletek és további információk a www.kvf.hu oldalon, vagy a +36 30 152 7323 számon.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: