2019. 08. 31., szombat, 12:13

Idén Nagykanizsa lett hazánk pornófővárosa és az is kiderült, hogy imádjuk a nyilvános szexet!

A szexrandi.hu 2019-ben is elkészítette Magyarország szextérképét, amiből kiderül, hogy melyik város lett idén hazánk pornófővárosa, illetve, hogy milyen kategóriàjú videókat imádunk nézni. 

Tavaly sem kellett Kaposvártól messze menni, hogy meglátogassuk a 2018-as év pornófővárosát, ugyanis ezt a csodálatos címet Dombóvár nyerte el, ez idén sincs másképp ugyanis 2019-ben a nagykanizsaiak nézték a legtöbb felnőtt filmet és kerestek +18-as tartalmakra.

 

 

A videók kategóriáinak tekintetében kiderült, hogy nagyon buknak a magyarok a nyilvános szexre, az amatőr felvételekre, illetve rengetegen néznek mostohaanyás felnőtt tartalmakat. Az egyik legtöbbet keresett tartalom nem más lett, mint az a bizonyos győri párról készült felvétel, amiben a szökőkútban élik ki vágyaikat.

 

 

Ha a megyék bontását tekintjük, akkor a legtöbben pornóra Szabolcs-Szatmár-Beregben, Jász-Nagykun-Szolnok és Békés megyében kerestek, a városok körében pedig Nagykanizsa mellett Nyíregyháza, Miskolc és Mosonmagyaróváron nézik a legtöbb szexvideót. 

 

Mit szóltok az eredményhez? 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: