Iskolakezdés a Marázplastnál is - Kihagyhatatlanul hasznos termékeket találtunk polcaikon!

2019. 08. 27., kedd, 11:54

Iskolakezdés a Marázplastnál is - Kihagyhatatlanul hasznos termékeket találtunk polcaikon!

Ugyan nem akarunk senkit riogatni, ám szépen lassan bele kell nyugodni, hogy itt az iskolakezdés a nyakunkon, és jövő héten már bizony a lurkók táskákkal a hátukon vetik majd bele magukat a város forgatagába.

És ha már iskolakezdés, bizony fel kell készülni rá rendesen, nem csak a legkisebbeknek, hanem bizony már az idősebbeknek is. Ha pedig az ehhez való kellékek beszerzéséről van szó, nem biztos, hogy először a Marázplast üzlete ugrik be mindenkinek, pedig a polcok között cikázva szépen lassan bennünk is realizálódott, hogy náluk tényleg mindent kapni, ami a suliba csak szükséges lehet.

 

Tényleg mi minden kell már a suliba...

És nem, itt nem az idősebbek telefontöltőire gondoltunk, hanem azokra az apróságokra, amelyek kötelezők minden általános iskolás osztályba, vagy azokra az extra kis dolgokra, amelyek látványosan megkönnyíthetik a picik és a szüleik életét is a suliban. Nem egyszerű ugyanis mindent fejben tartani, amit nap mint nap a suliba kell vinni vagy ott tárolni, ám gondoljunk csak bele, mi van, ha mindez, egy helyen van, egy kis dobozban, amit berejtünk a padba? Ezt vettük meg mi is először a Marázplastban.

 

Milliónyi tárolódobozukból válogathatunk, hogy egy helyen legyen a csemetéknek minden a suliban!

A csecse kis “mindenegyben” ételhordójuk ráadásul nem csak a suliban, de a munkahelyen is simán megállja a helyét, nem is csoda, hogy abból is süllyesztettünk egyet kosarunkba.

 

Kedvenc uzsisdobozunk nem csak a suliba, de munkában is jól jön!Ami viszont tényleg mindent visz, és a legnagyobb kínálatot fedeztük fel a polcokon, az a kulacsokból volt, hiszen miért is vennénk minden alkalommal palackos üdítőt, ezzel is szennyezve a környezetet, ha ezeket a kulacsokat bármikor újratölthetik az apróságok, arról nem is beszélve, hogy a gyerkőcök strapás módszereit is jól bírják.

 

Ha kulacsokról van szó, van miből válogatni!

 

Tehát ha még nincs meg minden az iskolakezdésre, vegyétek útba a Marázplastot is, meg fog telni az a kosár!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: