2019. 08. 27., kedd, 15:09

A kaposvári jótékonysági napon készült videó segítségével is gyűjtenek a gyerekeknek

​Öröm volt látni, hogy mennyi ember gyűlt össze múlt vasárnap a Városligetben a Jótékonysági Családi Pikniken amely az E-ON és a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet összefogásából jött létre.

Bár igaz, hogy a létszám nem egyenesen arányos azzal, mennyien adakoztak a segélyszervezet számára, viszont az emberekbe vetett bizalmunk szolgál alapjául annak a hitünknek, hogy bizonyára rengeteg kaposvári szált be a gyűjtésbe - így vagy úgy. Egy szó mint száz a rendezvény sikeres volt, ezren gyűltek össze a szervezett programokon valamint az esti filmvetítésen, amelyhez hasonló nagyon régen volt már városkánkban.

Erről készített egy rövid kis összefoglaló filmet most a szervezet Facebook oldala, amely mintegy reklámként is szolgál az adománygyűjtés oltárán, hogy 1000 rászoruló gyermek táskáját tölthessék meg tanévkezdésig. Mindehhez egyébként nem kell mást tenni, mint hívni a 1353-as telefonszámot, amely által 250 forinttal támogatjuk a kezdeményezést.

Egyébként mi is a helyszínen lestük meg a vetítést, így saját tapasztalat alapján mondhatjuk, nagyszerű ötlet volt a szabadtéri mozi, és reméljük, lesz még hasonló!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: