2019. 08. 26., hétfő, 13:28

Beköszönt az ősz, indul a nagyüzem a Szivárvány Kultúrpalotában!

Előadások, koncertek, színház, mozi és Miénk a város színesíti a Kultúrpalota szeptemberi programkínálatát.

Szeptember első napjai a filmekről fognak szólni, a Velence vár és a nagy sikerű új Tarantino film, a Volt egyszer egy Hollywood melegít be a Miénk a város kínálatára. A szezonnyitó fesztivál a Szivárványban öt filmmel elevenedik meg, jön az Eszkimó asszony fázik, a Csók, anyu!, az Egészséges erotika, A részleg és a Te rongyos élet is.

Ezt követően Koltai Róbert főszereplésével egy színházi előadás érkezik szeptember 12-én a Batang felé…. ketten egyedül, majd másnap Prof. Dr. Bagdy Emőke tart előadást. 14-én a kaposvári Szakrális Művészeti hetek ünnepélyes megnyitójaként tartanak egy ingyenes koncertet Legyetek mindnyájan egy címmel.

 

 

Ezek után megint a filmeké a főszerep, érkezik a Curtiz, a Bajnokok és a Szerzetesnek álltam is, majd szeptember 19-én a BNK Dance Art Alapítvány tart jótékonysági estet. Másnap Szalóki Ági és zenekara tart egy gyermekkoncertet, majd este Tapolyai Emőke tart egy előadást. A hónap második felében érkezik négy nagy sikerű alkotás is, az Éter, a Vita és Virginia - Szerelmünk története, az Akik maradtak és a Szívek királynője is. A hónapot a Csiky Gergely Színház előadása zárja, a Dámák című művel.

 

Bármelyik programot is választjátok, jó szórakozást kívánunk hozzá!

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: