2019. 08. 13., kedd, 15:36

Behúzott egyet a vasútállomás pénztárosának, mert nem kapott kedvezményes jegyet!

2019. augusztus 12-én a délelőtti órákban a kaposvári vasútállomáson egy fiatal kedvezményes jegyet szeretett volna vásárolni, majd a pénztáros felszólította, hogy mutassa be a kedvezményre jogosító diákigazolványát. A fiú ezt követően agresszívvá vált, és szidalmazni kezdte az alkalmazottat, mely során egyszer ököllel arcon is ütötte.

A kiérkező járőrök a helyszínen elfogták és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra a 17 éves fiatalt, akit közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének magalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

 

A kép csak illusztráció!

 

Az esti órákban Toponár belterületén ugyanazon elkövető három férfira is rátámadt, akik közül az egyiktől eltulajdonította készpénzét.

 

A bejelentést követően a rendőrök a helyszín közelében elfogták a bolhói lakost, akit a nyomozók – őrizetbe vétele mellett – rablás bűntett, garázdaság vétség és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is gyanúsítottként hallgattak ki, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.   

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: