2019. 08. 12., hétfő, 12:06

Óriás Playmobil figurák lepik el a Kaposvár Plázát augusztus végén

Augusztus 23. és szeptember 8. között a Playmobiloké lesz a főszerep a Kaposvár Plázában. Kedvenc bevásárlóközpontunk három héten keresztül ad otthont a kiállítás kisebb és nagyobb figuráinak, terepasztaloknak, illetve családi belépőt is nyerhettek Európa legnagyobb fürdőkomplexumába. 

Augusztus 23-tól kezdődően, három héten keresztül minden hétvégén várja az apróságokat a Playmobil játszóház a Kaposvár Plázában. Péntekenként délután kettőtől, míg hétvégente 10 órától egészen 18:00-ig rengeteg figurával és építőkockával készülnek, hogy kedvetek szerint bármit meg tudjatok építeni a játszóházzá alakított üzlethelységben. 

 

 

A Playmobil tárlatot az üzletközpontban bármikor megtekinthetitek, érdemes lesz végigsétálni a vitrinek között, hiszen rendőrök, tűzoltók, állatok, tündérek, kalózok, sárkányok, titkos ügynökök, fáraók, katonák, és lovagok is lesznek az interaktív kiállításon. Emellett óriás Playmobil figurákkal fotózkodhattok, és megcsodálhatjátok a rendezvényre összeállított terepasztalokat is. 

A Pláza szuper nyereményekkel is készül számotokra, ugyanis ha kitöltitek a rendezvény ideje alatt a Playmobil Totót, tiétek lehet egy családi belépő Európa legnagyobb fürdőkomplexumába, a Hajdúszoboszlói Hungarospa-ba, vagy a 3 db Playmobil csomag egyike. 

 

Ki várja már?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: