2019. 08. 09., péntek, 14:50

Ez tényleg nem jelmez! - A fonyódi rockfesztiválon tartotta lagziját az ifjú pár

Czingel Alexandra és Norbert igazán felejthetetlenné tették esküvőjüket, hiszen a hétvégén tartandó fonyódi RockBalaton fesztiválon ünnepelték egybekelésüket, ráadásul mindezt esküvői ruhában.

A pár még 2018-ban találta ki, hogy a RockBalatonon tartják majd esküvőjüket, így idén vissza is tértek Fonyódra, hogy a fesztivál előtt összekössék életüket. A pár mindkét tagja rajong a kemény rockzenéért igaz, más és más zenekarokért vannak odáig, de a négynapos fesztiválon ezt könnyedén lehet orvosolni.

 

Fotó: Kajetán Jácint FacebookAlexandra és Norbi Fonyódtól 194 kilométerre lakik, mégsem engedtek azon vágyukból, hogy a fesztiválon tartsák lagzijukat. A buli előtt templomi esküvőjük volt, a boldogító igen és a rengeteg családi gratulációt követően pedig úgy ahogy voltak, bevetették magukat a buliba, ahol olyan zenekarok játszanak majd nekik mint a Karthago, az AWS, a Pokolgép és még sokan mások.

 

Fotó: RockBalaton Facebook

A fesztivál szervezőinek pedig jár a hatalmas pacsi, hiszen nászajándékként örökös RockBalaton fesztiválbelépővel jutalmazták a friss házasokat, hogy soha ne legyen elfeledve a házassági érforduló.

 

Amúgy a látvány se hétköznapi... Fotó: Kajetán Jácint Facebook

Egy biztos, ritka az olyan évforduló, melynek minden évében a RockBalatonon lehet ünnepelni!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: