Beküldés

2019. 08. 08., csütörtök, 16:31

Ki akart rabolni egy pénzváltót Kaposváron, még idő előtt elfogta a TEK - VIDEÓ

Szerda reggel kaposvári otthonában fogtak el a Terrorelhárítási Központ emberei egy 52 éves férfit, aki ki akart rabolni egy pénzváltót a városban.

A Kaposvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának felkérése alapján a rendőrök a Terrorelhárítási Központ munkatársai segítségével augusztus 7-én reggel, Kaposvár belvárosában fogtak el egy személyt.

 

 

A rendőröknek előzetes bűnügyi információk alapján tudomásukra jutott, hogy egy 52 éves ráksi lakos 2019. augusztus 7-én felfegyverkezve akart kirabolni egy kaposvári pénzváltót. Az együttműködő rendőri erők még a bűncselekmény elkövetése előtt – védve az üzletben dolgozók testi épségét – rajtaütöttek a férfin, és megakadályozták a rablást. A Terrorelhárítási Központ műveleti egysége az elkövetőt elfogta és előállította a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók rablás bűntett előkészület elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták és őrizetbe vették. A gyanúsított beismerő vallomást tett, amelynek során elmondta, hogy anyagi gondjai adódtak, amit a pénzváltó kirablásával kívánt megoldani.

 

A Kaposvári Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Skacok, Fontos! Ha nem akartok lemaradni a híreinkről Facebookon, pipáljátok be a "Megjelenítés elsőként" funkciót!