Adományokkal halmozza el a Kutyatárt augusztusban az Azúr Diszkont

2019. 08. 05., hétfő, 13:45

Adományokkal halmozza el a Kutyatárt augusztusban az Azúr Diszkont

Egészen kivételes akciót ötölt ki augusztusra a kaposvári Azúr Diszkont, mely során rengeteg állat életét teszik majd jobbá a Kutyatáron keresztül!

Februárban nyitotta ki kapuit Kaposváron a Raktár utcában az Azúr drogéira, és nagyon úgy tűnik, hogy ök is szeretnének a város életének egyik meghatározó pontja lenni. Kiötöltek hát egy olyan akciót, amivel tényleg mindenki jól jár, de leginkább azok az állatok, akik a kaposvári Kutyatár Természet- és Állatvédő Egyesület vendégszeretetét élvezik.

 

Gyűlt már azért eddig is rendesen adomány!

Rajtuk kíván most segíteni az Azúr Diszkont, mégpedig úgy, hogy kihelyeztek egy gyűjtőpontot üzletük bejáratában, ahová a Kutyatárnak felajánlott, náluk vásárolt termékeket lehet leadni. Sőt, itt nem is álltak meg, hanem úgy döntöttek, minden terméket, amely a gyűjtőpontra kerül megdupláznak, és ők maguk fogják hozzátenni adományként.

 

Ajándékozz bármilyen terméket, az Azúr megduplázza azt!

Ezt úgy kell elképzelni a gyakorlatban, hogy például ha kedveskednénk a Kutyatár rászorulóin némi kutyatáppal augusztusban, akkor vásárolunk egy csomaggal az Azúrban, kifelé menet a gyűjtőpontra tesszük, amihez a srácok majd hozzádobják azt a tápot még egyszer saját zsebből. Duplán segíthetünk így az állatkáknak.

 

A Kutyatár és az Azúr együttműködése

Segíteni természetesen bármivel lehet, a lényeg, hogy a jó szándék vezéreljen. Az összegyűjtött adományt az akció végén a Kutyatár csapatával együtt átnézik, és ha esetleg van olyan termék a gyűjtőponton, aminek nem veszik hasznát, az Azúr azonos értékű, szükségesebb termékekre kicseréli. Teljesen win-win helyzet.

Az akciójuk augusztus 31-ig tart, így aki összekötné a kellemest a hasznossal, mindenképp nézzen be hozzájuk, és vásárlás után adományozzon valamit a Kutyatárnak!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: