Igen, jól látod, a képen fagyasztott popcorn látható, amiért megőrülnek mostanság a japánok. Ha most felhúztad a szemöldököd, érdemes figyelembe venni, hogy ott még az itteninél is brutálisabb hőhullámok keserítik meg az életet, ami a jéghideg édességeket rendszeresen a toplista elejére repíti. De más is hozzájárul a bomba sikerhez... Édes popcorn, mínusz 200 fokon, Oszakából.
A popcornt folyékony nitrogénnel keverik és hűtik egy edényben, ami így durván -200 fokra hűl le, és válik még ropogósabbá.
A sikerhez a jéghideg látvány is hozzájárul, az egész művelet a járókelők előtt zajlik, így legalább annyian videóznak, mint ahányan vásárolnak. A hideg, az édes íz, a ropogós textúra, a látvány és a körülötte lévő hype kombinációja felrobbantotta a sikerbombát, naponta akár 400 adagot is megvesznek a kb. 1500 Ft-ba kerülő jóságból.
Amilyen időt jósolnak Kaposvárra péntek délutánig, lassan mi is becserélnénk 4 sört egy adagra...