2019. 07. 30., kedd, 11:34

Előbb egy parkoló autónak, majd az árokba hajtott a részeg sofőr

Nem nagyon ment a vezetés annak a 18 éves fiatalnak, akit Szenyéren fogtak el a rendőrök, ami nem is csoda, hiszen jogsija se volt.

A nyomozás adatai alapján egy gépkocsivezető június 9-én a hajnali órákban Szenyéren, a Simon utcában egy úttest szélén parkoló járműnek ütközött, majd autójával az árokba hajtott. A sofőr a balesetet követően adatai hátrahagyása, és a hatóság értesítése nélkül elszaladt a helyszínről. Az egyenruhások a beszerzett információk alapján azonosítottak egy helyi lakost, akit egy órán belül otthonában elfogtak. Vele szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, továbbá megállapították, hogy vezetői engedéllyel sem rendelkezik.

A rendőrök a 18 éves férfi ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást, az engedély nélküli vezetés miatt pedig szabálysértési eljárást indítottak.

A Marcali Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: