Mutatjuk, hogy ajándékozz ízlésesen borkedvelő barátaidnak!

2019. 07. 29., hétfő, 15:49

Mutatjuk, hogy ajándékozz ízlésesen borkedvelő barátaidnak!

Egy jó üveg borral sose lőhetsz mellé, még ha nem is ismered annyira a meglepni kívánt félt, hiszen egy meglepetés üveg exkluzív bor végül mindig elfogyasztásra kerül, egy jó társaság kíséretében. De lehet ezt még fokozni!

Egymás mellett sorakoznak a Teleki utcai üzletben a szebbnél szebb dobozok

Nem csak akkor ha ajándékozáson gondolkozunk. Nem is kell messze mennünk, hiszen a Wine Secrets polcain a Teleki utcában egymás mellett sorakoznak a jobbnál-jobb borok, és a hozzájuk passzoló díszdobozok. Hiszen milyen snassz már egyszerű zacsiban átpasszolni egy exkluzív bort... Válasszunk inkább náluk egy sokkal szebb körítést ehhez.

 

Többféle mintázatú dobozból lehet választani

Több különböző mintázatú fa díszdoboz közül is lehet náluk választani, vannak egy, valamint két palackot befogadó dobozaik is. A kialakításuknak köszönhetően elegáns, egyben mégis praktikus és természetes külsőt kölcsönöznek a bennük rejlő finomságnak, melyek bármelyik polcot képesek feldobni.

 

A nagyobb díszdobozok két palackot is képesek elrejteni

Ráadásul a Wine Secretsben nem csak a palackok, hanem poharaink számára is találhatunk egyedi tartót, melyek különlegessége, hogy a választott bor nyakára illesztve szervírozhatjuk a hozzá tartozó négy poharat is. Micsoda megoldás!

Az egyedi pohártartó négy borospoharat is képes igényesen tárolniA boltba betérve egyébként lehet még bőven ellesni olyan megoldásokat, melyekkel az otthoni boraink nem a polcok porfogójaként lesznek kinevezve, hanem akár a szobánk díszének is.

 

Ha felkeltettük az érdeklődéseteket lessetek be hozzájuk, vagy nézzetek rá Facebook oldalukra, hiszen pont hétfőn hirdettek nyereményjátékot is!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: