2019. 07. 25., csütörtök, 15:00

Tudtad? A Plázába nem csak kutyust, de akár nyulat vagy vadászgörényt is magaddal vihetsz!

Nemrégiben írtunk róla, hogy a Kaposvár Pláza hivatalosan is a kaposvári kutyabarát helyek közé tartozik, ám itt nem állt meg a bevásárlóközpont! A házirendet végigfutva vettük észre, hogy nem csak egy vagy két fajta állat szerepel azon listán, amelyeket magunkkal vihetünk az üzletközpontba. 

A kutyusok esetében óriási a szórás, hiszen a Plázába bármilyen fajtájú eb beteheti a lábát, legyen az kis- vagy nagyméretű. Ennek csak az a feltétele, hogy pórázon vezessük végig a kedvencünket, vagy erre a célra kifejlesztett hordózóban. 

 

 

Az ebek mellett pedig bevihetőek még a Kaposvár Pláza területére nyuszik, cicák, vadászgörények és hasonló kis kedvencek is, náluk annyi kikötés van, hogy ezt hordozótáskában vagy ketrecben tegyük meg. A bevásárlóközpontban viszont tiltó listán vannak a vad és egzotikus állatok, valamint haszonállatok is. 

 

 

Vannak olyan üzletek, így a Fressnapf is, ahová szó nélkül sétálhatunk be kis kedvencünkkel, ám az élelmiszert árusító helyek ez alól kivételt képeznek, a különböző boltoknak saját politikája van az állatkák beengedésére, így az üzlethelységbe lépés előtt bizonyosodjatok meg arról, hogy állatbarát-e a bolt. 

 

Szuper, hogy nem álltak meg a kutyusoknál és már cicák és nyulak is a Pláza területére léphetnek!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: