2019. 07. 25., csütörtök, 16:09

Ennivaló kis gyereksarkot alakított ki a Megapapír az üzletében

Július elején véltük felfedezni a posztot, miszerint a Raktár utcában található Megapapír egy szuper gyerkőcsarkot rakott össze az üzlethelyiségükben, így ha a nyári szünetben feléjük vennétek az irányt, a kicsik sem fognak unatkozni a rövidebb-hosszabb vásárlások alatt. 

Két falat feketére festettek táblafestékkel, így amint feléjük vennénk az irányt, gyönyörű krétával felpingált rajzok és kiírások ütik meg az ember szemét. A falra minden apróság bátran rajzolhat, felírhatja a nevét vagy lerajzolhatja az ovis jelét, csak a képzelet szabhat nekik határt. 

 

 

A gyereksarok közepén egy apró asztalt is felfedeztünk, amin számtalan ceruza, filc, és kréta várja az apróságokat. Mindemellett pedig színezők, és játékos füzetek sorakoznak azért, hogy a gyerekek kitöltsék őket. 

 

 

Az üzletben már elkezdődött a nagy iskolakezdés előtti hajrá, így amíg a szülőknek az áruházon belül segítenek beszerezni a táskákat, íróeszközöket és füzeteket, addig nyugodt szívvel otthagyhatják apróságaikat, hiszen a kasszában mindig található egy Megapapíros dolgozó, aki fél szemmel a kicsikre is figyel.

 

 

Szuper, hogy ilyen gyermekbarát helyek vannak Kaposváron, mint a Megapapír!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: