2019. 07. 24., szerda, 09:38

Teljes agyrém - Már nem csak az 51-es körzetet, de Erdélyt is el akarják foglalni

Sok érdekességgel találkoztunk már a Facebookon, de ami az elmúlt hetekben felütötte a fejét a közösségi oldalon, azon már tényleg csak nevetni (vagy sírni?) tudunk.

Míg Amerikában az UFO rejtélyek által övezett 51-es körzetet rohannák le az eseményen résztvevők, addig itthon egy kicsit közelebbi a célpont, Erdélyt kívánják elfoglalni a Facebookerek.

 

 

Természetesen csak egy hatalmas poénról van szó, az eseménynél való beszélgetés során lehet is szemezgetni a nagyobbnál nagyobb hülyeségekből, de a szeptember 20-ra belőtt procedúrának már több mint 40 ezer résztvevője van. Az egészből amúgy nem lesz semmi, itthon nem izgulnak emiatt, míg a tengerentúlon a hatóságoknak az 51-es körzetnél már igen komoly lépéseket kellett tennie a biztonság érdekében, hiszen ott a résztvevők száma 3,5 millió, ami akár vicc akár nem, már komoly vakarózásra adhat okot Nevada államnak. 

 

Forrás: Amíg elfoglalják az 51-es körzetet mi elfoglaljuk Erdélyt Facebook esemény

Ha szemezgetnétek az események alatti beszélgetésekből, az 51-es körzet eseménye ITT, míg Erdély lerohanásának eseménye ITT található!

 

Jó szórakozást!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: