2019. 07. 23., Kedd, 10:24

A legfrissebb insta trendeket varázsolja a körmökre - Nyári újdonságok nyomába eredtünk Wiener Szandival

Tombol a nyár, a kaposvári hölgyek körmei ezer színben pompáznak, gondoltuk hát, hogy kivételesen nem csak egy Insta válogatás keretein belül ássuk bele magunkat jobban a témába, hanem kiderítjük, pontosan milyen formák, színek és kiegészítők mennek idén a legjobban. A válogatásaink egyik gyakori szereplőjét választottuk ehhez áldozatul, Wiener Szandi Kézápoló és Műkörömépítőt. 

Szandit az Ady Endre utcai üzletében kerestük fel, a szalon pedig már első blikkre is igazán jó ízlésről árulkodik, a kellemes, minimál stílus jegyei jelennek meg szemünk előtt az ajtón belépve. A bútorok, a körmözéshez használt eszközök és a kiegészítők is tökéletes harmóniában vannak egymással, a szürke és fehér színek kombinációja pedig pozitív benyomást kelt az emberben. Egy igazán igényes kis környezetet sikerült kialakítania, emellett ráadásul kutyabarát helyként is működik, így magatokkal vihetitek hozzá kedvenceiteket is. 

Szandi az elmúlt évben sajátította el a szakma alapjait a Crystal Nails oktatásán, de itt nem állt meg, folyamatosan képzi magát, hogy a legfrissebb technikákkal és persze minél nagyobb profizmussal dolgozzon a hozzá érkező vendégek körmein. Mind technikai, mind pedig díszítő képzéseken is járt az elmúlt hónapokban, például Boros Nikitől tanulta el az inda mintákat és a gyors szalon díszítést, Budapesten Doviscsák Dóránál járt már ombre, színátmenetek és vortex technikai képzésen, illetve legutóbb Liszicsán Anettnél képezte tovább technikai tudását. 

Mielőtt elkezdtük volna a színek és díszítések közötti válogatásainkkal bombázni leállított minket, hiszen nála az első és alapvető - amit sokan átugranak -, hogy időt és energiát nem kímélve egy tökéletes alapot készít, amire szépen építeni lehet. Ezt követően jöhet a csoda, hiszen tarsolyában több, mint 150 árnyalat van jelenleg de külön színkeveréssel is foglalkozik, így ez a szám jóval nagyobb is lehet. 

Nem árulunk zsákbamacskát azzal, hogy milyen színek hasítanak a 2019-es nyári szezonban, a legtöbb vendég a neon árnyalatokért rajong úgy mint a zöld, narancs és a pink. Hossz terén Szandi elmondása szerint bevállalósabbak idén a lányok, míg a hidegebb időszakokban a rövidebbeket kérik, ebben a szezonban minden második ember hosszabb körmöket szeretne magának. A formák kicsit az oválisabb alakzatok felől a balerina, azaz a szűkített kockák felé mentek el. 

A szépségiparban kritikus kérdés, hogy ki-mivel dolgozik ám Szandinál ez miatt nem kell aggódni. A szalonban kizárólag minőségi alapanyagok sokaságát véltük felfedezni a polcokon, Crystal Nails termékek sorakoznak ameddig a szem ellát, a minőségi eszközök és a legprofibb gépek pedig úgy vannak elrendezve, hogy a vendég a legkomfortosabban érezze magát az ott töltött idő alatt, és szívesen jöjjön bármikor.

A díszítési technikákkal és a legújabb trendekkel kapcsolatban nyugodtan kérdezzétek a hölgyet, a naprakészsége megkérdőjelezhetetlen, így bármilyen, az instáról kinézett képet vissza tudja adni a körmötökön. Nyugodtan keressétek nála a nyár nagy slágerét a Bubble gum gélt, az igazi Swarovski köveket, vagy akár a holo árnyalataiban pompázó fóliákat. 

Wiener Szandi maximalista és ez visszatükröződik munkájából, látszik felkészültségéből az aktuális trendekkel kapcsolatban is. Végletekig kedves, mindenkire kellő időt szán még ha a legdíszesebb körmök elkészítésével álltok elő számára akkor is, így mi is csak ajánlani tudjuk a kedves hölgyet!

Egy szerencsés barátnőtökkel most műkörömépítést nyerhettek hozzá, de ha nem tudtok addig várni, Facebookon vagy Instagrammon is bejelentkezhettek hozzá!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: