2019. 07. 18., csütörtök, 16:04

Gyerekkorunk kedvenc filmjei uralják a Kultik mozit a hétvégén!

Ha nem a vízpartot vagy a szabadtéri programokat választanád a hétvégén, akkor se járhatsz rosszul, hiszen a kaposvári Kultik mozi kínálatában bőven lehet jobbnál-jobb produkciókból szemezgetni. Ráadásul ahogy azt a héten már említettük, nyári akciókkal is várnak titeket!

Szülinapunk alkalmából ezúttal 4 jegyet nyerhettek tőlünk a Kultik moziba! Játszatok értük ITT!

 

Toy Story 4

Mindenki emlékszik milyen gyönyörűen zárták le az anno csak egy nekifutásosnak hitt Toy Story-t 2010-ben a harmadik epizóddal. Egy tökéletes, megkerülhetetlen lezárást kaptunk, amely után elégedett mosollyal jöttünk ki a moziból. Ezt az arckifejezést aztán felváltotta egy értetlen grimasz amikor a Pixar és a Disney bejelentette, folytatják a Toy Story történetét. Így érkezett hát meg nemrégiben a 4. rész, amely onnan folytatódik ahol az előző véget ért. Woody, Buzz, Jessie és a többi játék Bonnie-nál tengetik hétköznapjaikat boldogságban, amikor kis gazdájuk nagy lépés előtt áll - óvodába kell mennie.

 

 

Az ismeretlentől való félelmet szeretné leküzdeni a kislány, mikor elkészíti legújabb kis játékát, aki vigyázni fog rá az új helyen. Ő lesz Villi, a szemétből eszkábált kanálvilla(?), aki számára a játékok világa annyira új, mint nekünk volt anno az első Toy Story-t látván. A család és velük együtt a játékok egy utazásra indulnak, ahol láss csodát, hirtelen kirepül az autóból az új játék. Meg kell hát menteni, hogy Bonnie ne essen teljesen kétségbe, így az ismerős arcok, Woody, Buzz és társaik új barátjuk után sietnek. Hogy sikerrel jár e az akció, és hogy volt e értelme folytatni ezt a trilógiát, az alábbi időpontokban kideríthetitek a kaposvári Kultik moziban:

 

Péntek: 10.30

Szombat: 10.30

Vasárnap: 10.30

 

Előzetes:

 

Az oroszlánkirály

Kell erről írnunk valamit? Nincs olyan ember, aki ne ismerné az Oroszlánkirály történetét, ne látta volna már legalább kétszer, és ne eredményezett volna totális érzelmi megsemmisülést számára. Ez a film, amely a Disney animációs stúdió legelső önálló története volt, örökre beírta magát a történelembe, mint a stúdió örök érvényű koronaékszere. A jelenlegi, oltári remake lázban élő Hollywood pedig nem tudta megállni, hogy ne nyúlna hozzá ehhez a tökéletes alkotáshoz.

 

 

Ám a tisztelet látszik a film minden egyes momentumán, Jon Favreau még a történetet se merte átírni, a képsorok hihetetlenül gyönyörűek, főhőseink a legapróbb részletig tökéletesen kidolgozottak, a szinkronhangjaik pedig napjaink legismertebb színészei. Ennyi talán elég is ahhoz, hogy egy kis nosztalgia érdekében megnézzük újra, esetleg csemetéink számára először mutassuk meg azt a filmet, amely gyerekkorunk egyik meghatározó élménye volt. Ha így döntenétek, a kaposvári Kultik moziban az alábbi időpontokban csekkolhatjátok: 

 

Péntek: 10.40, 12.20, 13.30, 15.50, 16.40, 18.10, 19.00, 20.30

Szombat: 10.40, 12.20, 13.30, 15.50, 16.40, 18.10, 19.00, 20.30

Vasárnap: 10.40, 12.20, 13.30, 15.50, 16.40, 18.10, 19.00, 20.30

 

Előzetes:

 

Pókember - Idegenben

A Bosszúállók elbuktak, majd pár év múlva felülkerekedtek nemezisükön, és helyreállították az univerzum rendjét. Ám ha ekkora mértékű tettekről beszélünk, szinte elkönyvelhető, hogy vannak áldozatok. Ahogy a világ védelmezője, Tony Stark, a Vasember is életét adta az univerzumért, így a világ első számú őrzője már nem védi bolygónkat. De ki léphet a helyébe? Ez talán a Pókember folytatásának a legnagyobb kérdése, hiszen Peter mentora és barátja, a fiú legnagyobb példaképe volt. Nem is tud megbirkózni a történtekkel, ezért egy vakációra utazik Európába barátaival, és friss szerelmével MJ-el.

 

 

Ám mikor hallottunk már olyat, hogy egy szuperhős szabadságra megy? Most sem így lett, Európa nagyvárosait sújtó csapások hősünket követik, a feltűnő új társa pedig Mystero személyében realizálódik, természetesen Nick Fury unszolására. Hogy a hálószövő miképp birkózik meg a rá zúduló új feladatokkal, a Vasember elvesztésével, és egyik legnagyobb nemezise feltűnésével, az alábbi időpontokban kideríthetitek:

 

Péntek: 10.00, 16.45, 21.20

Szombat: 10.00, 16.45, 21.20

Vasárnap: 10.00, 16.45, 21.20

 

Előzetes:

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: