2019. 07. 17., szerda, 09:08

Ezúttal a Béke utcában zúztak le egy Mercit - A rendőrség keresi a sofőrt

A rendőrség ezúttal is a lakosság segítségét kéri, mely során azt a sofőrt keresik, aki múlt szombaton lezúzta a szabályosan parkoló Mercedest a Béke utcai parkolóban.

Ismeretlen személy az általa vezetett kék színű, vélhetően Volvo típusú, de ismeretlen forgalmi rendszámú gépkocsival július 13-án, 19 óra 30 perc körül Kaposváron, a Béke utca 23. szám előtti parkolóból kitolatva anyagi káros közúti közlekedési balesetet okozott. A sofőr a tolatás során az úttest jobb szélén szabályosan parkoló személyautónak ütközött, amelynek következtében az autó első lökhárítójának bal oldala megsérült. Az ismeretlen jármű vezetője a baleset helyszínéről adatai hátrahagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül elhajtott.

 

 

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik az eseményt látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval tudnak szolgálni.

 

 

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Szent Imre utca 12. szám alatt, vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: