2019. 07. 15., Hétfő, 11:10

Pinky Burger, Tökös rizottó - A Mézes Mackó legizgalmasabb újdonságai tálalva

Indulása óta figyelemmel kísérjük az újjászületett Mézes Mackót, jártunk náluk menüteszten és streetfood kínálatukba is belekóstoltunk már. A la carte ételeikkel még nem ismerkedtünk meg behatóbban, erre szolgáltatott jó alkalmat új étlapjuk. Bemutatunk róla pár izgalmas fogást.

Az étel és itallap továbbra is a város legszínesebb kínálatával vár: előételek, levesek, saláták, hideg-melegszendvicsek, kézműves hamburgerek, mexikói kaják, tészták, palacsinták - felsorolni is teher, itt tényleg mindenki megtalálja a fogára és alkalomhoz illő falatot.

Az eddigi repertoáron csak mutatóban szerepeltek grillételek és steak-ek az utcaételek mellett, ehhez képest most új kategóriaként jelentek meg az étlapon.

Ebből a szekcióból érdemes kiemelni a Rozmaringos báránycsülköt, mely a tradicionális konyha képviselője, és nem sok helyen találkozni vele a városban. Hagyományos módon készül, újhagymás burgonya alapon, saját pecsenyelevével locsolgatva.

Szintén a komolyabb húsok kedvelői fognak örömködni a Kemencés oldalasnak. Speciális, füstös fűszerekeverékben készül, sörrel locsolgatva sütik ropogósra, majd BBQ szószba mártva kapja meg végső, erősen füstös jellegét.

Egy üde, nyári étel a Tökös rizottó bőrén sült fogasfilével. Ez az újragondolt rizottó olyan mint egy friss tökfőzelék, melyet megfejeltek egy gyönyörű szelet ropogósra sült fogasfilével. Aki igazán kedveli a halat és a rizottót, annak ez egy kihagyhatatlan fogás.

A streetfood mezőny újdonsága a fekete burgert váltó Pink Burger, mely a céklaportól kölcsönzött rózsaszínen kívül a BBQ-s meggyraguval is felhívja magára a figyelmet. Ha a marhahússal, monterey jack sajttal és baconnel és coleslaw salátával operáló burger nem lenne magában is elég ütős, az édes-füstös-enyhén savanyú szósz gondoskodik róla, hogy az első kóstolást több is kövesse.

Nem lőttünk le minden poént, találtok még meglepetést bőven az új ételsoron, melyről 20% kedvezménnyel fogyaszthattok egészen július 21-ig!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: